Login

 

Uusimmat uutisotsikot

Turku-Rasteista Lue lisää...
Syyskokous Lue lisää...
Pitääkö olla huolissaan? Lue lisää...
Turun ladun joulujuhlat Latumajalla Lue lisää...
Elä-Majapäivä 2018 Lue lisää...
Metsämörri Lue lisää...
TurkuRastit Lue lisää...
Menneen talven (vähäiset) lumet Lue lisää...
Toimiva latulainen Lue lisää...
Suomen Latu 80 v Lue lisää...

Tulevia tapahtumia

Ti 23.10. Tiistai aamupäivän sauvailu
Ke 24.10. Frisbeegolf
La 27.10. Oaivin vaellus
Ma 29.10. Maanantai-illan sauvailu
Ti 30.10. Tiistai aamupäivän sauvailu
Ke 31.10. Frisbeegolf
Ke 31.10. ELÄ-MAJA päivä
Ma 5.11. Maanantai-illan sauvailu
Ti 6.11. Tiistai aamupäivän sauvailu
Ma 12.11. Maanantai-illan sauvailu

Menneitä tapahtimia

Tiistaimelontaa 2009

Tiistaiset melontaretket seuran vajalta lähivesille käynnistyivät vauhdilla. Osallistujien suuri määrä yllätti vetäjät. Kaikille löydettiin kanootit, parhaat päältä ja loput varastohyllyiltä. Tästä myös suuret kiitokset meitä koko kesän avustaneille reippaille vajavahdeille.

Suurin osa tiistaimelojista olivat lyhyen tai pitkä melontakurssin suorittaneita uusia ja innostuneita melojia. Vaikka kesän tiistaiset säät olivat vaihtelevia, niin innostus melomiseen säilyi pitkälle syksyyn. Pientä tekniikan hiontaa alkukeväästä pyrittiin antamaan. Koko kesä kuitenkin melottiin ”Kaveria ei jätetä” –periaatteella. Yksi kaatuminenkin Aurajokisuulla tapahtui. Se kuitenkin reskutettiin tyylikkäästi ja turvallisesti ilman miestappiota.

Kaikki vuosien varrella tutuiksi tulleet saaret ja salmet kierrettiin. Vesi oli koko kesän korkealla, niinpä Papinsaaren viemäriputket jäivät monelta korkkaamatta. Tiistaimelojat ovat aikaisemmin järjestäneet viikonloppumelontoja lähisaaristoon. Ne jäivät tänä kesänä pelkästään ajatuksen asteelle. Samoin olemme kauden päätyttyä jatkaneet yhdessäoloa sunnuntai-kävelyillä. Toki vain kerran kuussa. Jos intoa ja harrastusta riittää niin siitä vaan soittelemaan.

Lopuksi pieni omakohtainen positiivinen havainto kesän tiistaimelonnoista. Kun siellä keulilla pidin joskus jonkun mielestä liiankin kovaa matkavauhtia, niin oli erittäin mukava kuunnella Teidän perässä melovien iloista sosiaalista puheen sorinaa. Ystävän sana on tuki, sillä pysyy pystyssä suuremmassakin aallokossa. Ystävän sana myös kaikille muille virallisille ja epävirallisille vetäjille. Te teitte kesän tiistaimelonnoista miellyttävän ja turvallisen melontatapahtuman.

Takaisin

 

webmaster@turunlatu.fi | Layout 2007 Aboa Ohjelmistot Ky | Viimeisin päivitys: 3.10.2018 14:37:24